Prečo neodpisuje?

Či chceme alebo nie, niekedy sa prosto stáva, že Amor strelí svoj šíp len do jedného z dvojice a ten druhý akosi... nič necíti.

Prečo neodpisuje?
Foto: © pexels.com

Či chceme alebo nie, niekedy sa prosto stáva, že Amor strelí svoj šíp len do jedného z dvojice a ten druhý akosi... nič necíti. Po vydarenom rande, sa rozhodneš danej žene napísať s úmyslom rozvíjať ďalej tento vzťah, avšak ona neodpisuje. Tu je viacero dôvodov, ktoré ju k tomu mohli doviesť:

1. Nechce si s tebou písať
Sú 2 hlavné dôvody, ktoré privedú ženu k tomu, že sa s tebou už nechce stretnúť a neodpisuje: necítila sa s tebou prirodzene a/alebo si nenaplnil jej očakávania. Tie môžu byť spôsobené rôznymi okolnosťami, od nepríjemnej vône, odlišného typu humoru, cez prílišný očný kontakt až po fakt, že si ju nechal zaplatiť. Tu môže žene prekážať naozaj čokoľvek. V niektorých prípadoch to netreba brať osobne, jednoducho len nie ste na rovnakej vlne. :)

2. Nevie, či chce odpísať
Toto je slabšia verzia predchádzajúceho bodu. Niečo sa jej na tebe nepáčilo, avšak nebol si tak zlý, že by ťa chcela rovno odmietnuť. Závisí to aj od jej predošlých skúseností a vzťahov. Možno je po rozchode a si prvý, ktorý ju dostal von a nevie, či sa už cíti na ďalší vzťah. Niekedy za tým môžu byť aj názorové rozdiely. Častokrát to žena ešte potrebuje prediskutovať s kamarátkami a s Bohom a premyslieť si, či ti nakoniec dá šancu. V tomto prípade to ešte nemusí byť stratené.

3. Nevie čo odpísať
Nie všetky ženy sú v randení obratné a možno si bol prvý, ktorý ju pozval von. Môže sa stať, že je hanblivá alebo že si myslela, že to dopadlo zle, preto nečakala, že sa ozveš. No a keď si sa ozval, nevie, čo napísať. 
Druhou variantou tohto bodu je, že si sa jej nepáčil, nechce ťa ignorovať, ale zároveň nevie, ako ťa zdvorilo odmietnuť. Preto premýšľa, ako taktne povedať nie.

4. Nechce pôsobiť dostupne
Niektoré z nás si rady dávajú na čas. Tým, že nechávame mužov čakať zisťujeme ich vytrvalosť. Ak sa vzdáš po prvom dni, čo ti neodpisuje, asi tvoj záujem nie je príliš veľký. Preto buď trpezlivý. Možno len chce vedieť, či pre teba naozaj stojí za to a nakoniec sa ozve. 

5. Nemá čas
Mnoho zamestnaní je takých, že sa nedá celkom oddeliť kancelária od domova. Napríklad učiteľky majú veľa práce s opravovaním písomiek a túto činnosť robia najmä doma. Preto sa môže stať, že neodpisuje, lebo jednoducho nemá čas. Takisto môže mať mnoho záľub, ktorým sa venuje, ako napríklad šport, činnosť vo farnosti, tanec, umenie, cestovanie, alebo len neobľubuje písanie. V tomto prípade sa určite po pár dňoch ozve. 
Ak sa však žena často vyhovára, že nemá čas, že má toho veľa alebo nestíha, niečo za tým bude. Lebo ako sa hovorí: „Kto chce, hľadá spôsob, kto nechce, hľadá dôvod.“ A málo času je tá najjednoduchšia výhovorka zo všetkých...

6. Si stalker
Nikto nemá rád stíhačky. Ak si už so ženou nejaký ten čas v kontakte a píšete si a ona ti prestane písať, popremýšľaj o tom, koľko jej píšeš ty. Niekedy to naozaj pôsobí otravne, keď muž píše každé ráno, pokračuje v tom celý deň a konverzáciu ukončí, až keď sa ide spať. Niektoré ženy to majú rady, ale nie každej to môže vyhovovať. 

To, či sa žene páčilo stretnutie alebo nie môžeš zistiť už na stretnutí. Preto si všímaj jej správanie. Ak sa smeje nasilu, má problém pozerať sa ti do očí, často sa obzerá alebo stále kontroluje čas, jej pocity nie sú práve pozitívne. Prípadne si na internete prečítaj niečo o reči tela. Veľakrát naše telo o nás prezradí omnoho viac, než naše slová.
Nech ti neodpisuje z akýchkoľvek dôvodov, je dobré byť trpezlivým. Niekedy ženy skrátka potrebujú čas. Hlavné je, aby si sa nevzdával, lebo ak zabojuješ, možno prehráš, ale ak nebojuješ, prehráš určite. 

 

Podobné články

Chcel by si aj ty prispieť svojím svedectvom, článkom... alebo chceš pomôcť iným spôsobom k rastu tohto webu?

Ozvi sa nám!