Svedectvo: Odkáž problému, aký veľký je Boh

Ak máš v živote akýkoľvek problém, je tu Boh, pre ktorého je všetko MOŽNÉ, a keď vravím všetko, tak VŠETKO!!!

Svedectvo: Odkáž problému, aký veľký je Boh

Volám sa Mária a mám 24 rokov.

Celý život sa mi začal rúcať, ako som sa po rozchode s frajerom dostala do ťažkej depresie. Chcela som spáchať samovraždu. Čo sa týka práce, bola som v dlhoch, nič mi nevychádzalo - dokonca ani vzťahy v rodine, kde ma zranili moji najbližší. Raz som si povedala: „V kostole mi bude dobre“, no ako som tam chodievala častejšie, začala som krivdiť Bohu, že ma nevie uzdraviť. A tak ani v kostole pre mňa už nebolo miesto. Nemohla som sa dostať ani zo svojich hriechov a pripadala som si nehodná Jeho lásky. Kamarátok som veľa nemala, no jedna, s ktorou som sa ako-tak stretávala, sa zaujímala o astrológiu, veštenie z tarotových kariet a začala ma do toho vťahovať. A tak sa mi stalo, že som sa dostala ďaleko od Boha a z môjho života bolo jedno čierne bahno, z ktorého sa nedalo vyjsť. Uvedomovala som si, že sa musím prestať stretávať s tou kamarátkou, a tak som rázne prerušila náš kontakt. V zúfalstve som absolvovala aj veľa terapií. Najskôr som šla za psychiatričkou... kde som skončila na psychiatrickom oddelení s rôznymi antidepresívami. Po dlhšom čase, keď ani to nepomáhalo, som začala cvičiť jogu, aplikovať čakry, reiky, no nič mi nezaberalo, ba bolo ešte HORŠIE!!!

Môj život sa stále viac a viac valil do záhuby, a tak som šla po dlhom čase na spoveď a po nej som povedala Pánu Bohu: „Bože, ak chceš, aby som žila, sprav s tým niečo, lebo ja ďalej už naozaj nevládzem.“

Následne sa však udialo niečo, čo nemôžem nazvať inak ako zázrak. V tom čase som nepoznala nijakých známych katolíkov, čo by praktizovali vieru tak PORIADNE. No ozvala sa mi jedna kamarátka, s ktorou som vtedy neudržiavala kontakt, len tak z „NIČOHO NIČ“. Pozvala ma na jedno charizmatické stretnutie v Poľsku ku katolíckemu kňazovi, otcovi Danielovi. Najskôr bola sv. omša a po nej modlitba k Duchu svätému, cez ktorú otec Daniel cez Ducha hovoril, že dnes budú uzdravené osoby, ktoré pomimo rôznych terapií neboli v stave možnom vyliečiť sa zo zranení. A v momente, ako to vyslovil, som cítila, ako sa na mňa vylieva potok Božej milosti a rany, ktoré sa zdali nevyliečiteľné a úplne prebité cez moje srdce, sa v sekunde zahojili. Keď som sa z tohto duchovného stretnutia vrátila domov, všetci naokolo sa ma pýtali, čo sa mi stalo. Či som sa do niekoho zaľúbila. Ja: „Áno, do Ježiša!“ Bola som taká šťastná, že som sama seba nespoznávala. A od toho momentu som nemala problém chodiť pravidelne na sv. spoveď. Moja finančná situácia sa tiež začala zlepšovať, prestala som fajčiť cigarety a úplne odo mňa odišli stresy a úzkosti.

Tak aj teba chcem pozvať do úplnej dôvery. Ak si stratil/a zmysel života ako ja pred 2 rokmi a už nevieš, ako sa pohnúť ďalej... Ponúkam ti najväčší liek – JEŽIŠA KRISTA, ktorý ŽIJE! Počula som tam tiež rôzne svedectvá, ako boli ľudia uzdravení z bulímie, boreliózy, ženy, ktoré nemohli otehotnieť niekoľko rokov, sa v momente uzdravili a prichádzali tam s maličkými deťmi; rakoviny, nervové poruchy a všetko novodobé choroby... A takisto i psychické uzdravenia sú pre nášho Boha len maličkosťou, žiadny PROBLÉM!  

Tie charizmatické stretnutia bývajú v Czestochowej v športovej hale, sú uznané aj biskupom a prichádza tam okolo 7000 ľudí.  Začína tam chodiť aj veľa Slovákov. Preto, ak máš čas a veríš na zázraky, prípadne si chceš prehĺbiť vieru - POĎ spoznať AKÝ DOBRÝ JE PÁN!

Mária

---

Toto modlitbové stretnutie s otcom Danielom, opisované horo vo svedectve, nás veľmi zaujalo a chceme tam ísť aj my. Ak by chcelo ísť viac mladých, môžeme zabezpečiť autobus a pôjdeme spolu ako "bezhraničná" partia :)  
Keď chcete ísť s nami, nezáväzne sa zapíšte v našom formulári: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_wCsy8kGw7Nc9u9q-qW4pwOUY31f2Ei9AY3g34Jd1qZgkjw/viewform
Tých, čo sa nám predbežne zapíšu, budeme kontaktovať mailom. :) 

Viac info o týchto stretnutiach nájdeš na ich stránke www.mimj.pl

Vopred sa tešíme, ak sa nám podarí ísť spolu! :) 

 

Podobné články

Chcel by si aj ty prispieť svojím svedectvom, článkom... alebo chceš pomôcť iným spôsobom k rastu tohto webu?

Ozvi sa nám!